Yhdistys

 

Pirkanmaan Noutajakoirayhdistys ry

 

Tarjoaa monipuolista noutajatoimintaa koko Pirkanmaan alueella. Yhdistyksemme tarkoitus on edistää puhdasrotuisten noutajien ja noutajarotujen harrastustoimintaa, jalostusta, kasvatusta, tunnetuksi tekemistä sekä rodunomaista käyttöä. Yhdistyksemme järjestämissä koulutustilaisuuksissa hyödynnetään positiiviseen palkitsemiseen perustuvia koulutusmenetelmiä.

Pirkanmaan Noutajakoirayhdistys on aloittanut toimintansa SNJ:n alaosastona vuonna 1972. Yhdistys on rekisteröity 1983 ja vuosijäseniä yhdistyksessämme on yli 790. Yhdistyksemme on Suomen Noutajakoirajärjestö ry:n eli SNJ:n alueellinen jäsenyhdistys.

Tule mukaan toimimaan!

Yhdistyksen ja jäsenten hyväksi tehty talkootyö

Talkootyö on yhdistystoiminnan kantava voima. Jokaisen talkoopanos on tärkeä sillä yhdessä olemme enemmän.  Ilman aktiivista toimintaa yhdistys ei voisi toimia ja juhlia 50-vuotista taivaltaan. 

Pirkanmaan Noutajakoirayhdistys huomioi tänä vuonna talkoopanoksensa antavia pienellä muistamisella eli yhdistyksen lippiksellä. Joissain tapahtumissa saatetaan muistaa talkoilijoita myös muulla tavalla.

Talkootyötä on monenlaista eli kiitos kuuluu meidän kouluttajille, toimikuntien vetäjille ja toimikunnille, vastaaville koetoimitsijoille, hallitukselle ja muille toimihenkilöille sekä lisäksi kokeissa ja tapahtumissa työskenteleville.