Ajankohtaista

Perusnoutokurssit järjestetään viiden kerran kursseina aikuisille noutajille. Kurssien tarkoitus on tarjota noutoharjoittelua ja siihen liittyvien ongelmien ratkaisemista kaikille noutajille ilman ikärajaa tai tasovaatimuksia. Tavoitteena on noutamisen ilo.
Tämän kevään kurssitarjontamme sisältää sekä wt- että nome-koulutusta alokasluokan nou-1 tuloksen suorittaneille ja aina avoimen ja voittajaluokan koulutukseen. Kurssit täyttyvät nopeasti, joten ilmoittaudu heti mukaan!
Yhdistyksellemme tarjoitui yllättäen mahdollisuus ostaa fasaaneja ja järjestää A-koekoulutuspäivä. Koska kausi loppuu helmikuun lopussa, on kyseinen koulutus järjestettävä hyvin lyhyellä varoitusajalla, eli ensi lauantaina 28.2.2015
Keväään 2015 taipumuskoekurssit alkavat Sunnuntaina 15.3 Teiskossa klo 9.00- 15.00 yhteisellä aloituskerralla, jossa pidetään perusnoutoharjoitukset, laukauksiin totuttaminen ja teoria. Teoriaosuuuden pitää taipumusekoetuomari Pasi Majuri. Kurssi sisältää yhteisen aloituskerran lisäksi viisi maastokertaa ryhmissä. Kurssimaksu 25 euroa. Edellytyksenä perustottelevaisuuskurssin suorittaminen (tai pentukurssi). Katso ryhmätiedot ja ilmoittaudu 6.2 - 6.3 välisenä aikana.
RSS ATOM