Ajankohtaista

Sinikka Toijalan ja Mika Karjalaisen vetämä viiden kerran koulutuskurssi noutajien metsästyskokeissa kilpaileville/alokasluokan koirakoille järjestetään Teiskossa sunnuntaina 8.9 alkaen. Kurssimaksu 20 eur/koirakko. Ilmoittaudu suoraan vetäjille.
NOME AVO-VOI (13.8.2013)
Järjestämme syksyn aikana myös viiden kerran avo-voi-kurssin noutajien metsästyskokeissa avoimessa ja voittajaluokassa kilpaileville koirakoille. Kurssin vetäjät ovat Anne Woivalin ja Veijo Miihkinen. Kurssimaksu 20eur per koirakko. Ilmottaudu suoraan vetäjille.
Susanna ja Tommy Salosen vetämä viiden kerran koulutuskurssi noutajien metsästyskokeissa kilpaileville/alokasluokan koirakoille järjestetään Hämeenkyrössä 3.9 alkaen. Kurssimaksu 20 eur/koirakko. Ilmoittaudu suoraan vetäjille.
Järjestämme heinä-elokuussa kimppatreenejä nome-b-kokeissa kilpaileville arki-iltaisin eri puolella Pirkanmaata. Katso ryhmät ja ilmoittaudu vetäjälle. Tasovaatimus on vähintään NOU-1 -tulos.
Kun ilmoittaudut yhdistyksen koulutuksiin, niin muistathan tarkistaa jäsenyytesi etukäteen ja maksaa jäsen- ja kurssimaksun ennen kurssin alkua.
Taipumuskoekurssi alkaa teoriaillalla 17.4, klo 18.00, jonka vetää taipumuskoetuomari Juha Tenhunen. Saat kutsun teoriailtaan etukäteen sähköpostitse ryhmätiedon yhteydessä. Tapaat ryhmäsi ja kouluttajasi teoriaillassa.
RSS ATOM