Ajankohtaista

Yhdistys järjestää syksyn aikana yhteensä kymmenen nou/nome-kurssia pennuista aikusiin ja aloittelevista nome-kokeissa kilpaileviin. Ilmoittaudu sinulle sopivaan ryhmään suoraan kouluttajalle ja maksa kurssimaksu heti, kun saat vahvistuksen kurssipaikasta ja ENNEN kurssin alkua. Kurssit ovat vain jäsenille! Tervetuloa mukaan noutajien kuningaslajin pariin.
1-5.6 järjestämme nou-nome tapahtumaviikon, joka käynnistyy möllitaippari ja -alokokeilla ja jatkuu kouluttajien ja yhdistyksen toimintaan aktiivisesti osallistuneiden kimppatreeneillä. Katso viikon ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!
Heli Siitari tulee kouluttamaan yhdistyksen kouluttajia maanantaina 2.6.2014. Mukaan mahtuu kaksi viiden koirakon ryhmää sekä kuunteluoppilaita (rajoitetusti). Etusijalla on kevään nou/nome-kouluttajat.
Järjestämme alokasluokkaan kilpailuoikeuden omaaville nuorille koirille epävirallisen alokasluokan kokeen, jota tuomaroi noutajien metsästyskoetuomari Juha Tenhunen.
Sunnuntaina 1.6 2014 järjestämme epävirallisen taipumuskokeen ns. taipparivalmiille koirille, joilla ei ole kokemusta taipumuskokeisiin osallistumisesta. Koe on jäsenille ja etusijalla ovat kevään 2014 yhdistyksen taipumuskoekurssien osallistujat. Osallistumismaksu 15 euroa. Tuomarina taipumuskoetuomari Pasi Majuri.
RSS ATOM