Ajankohtaista

1-5.6 järjestämme nou-nome tapahtumaviikon, joka käynnistyy möllitaippari ja -alokokeilla ja jatkuu kouluttajien ja yhdistyksen toimintaan aktiivisesti osallistuneiden kimppatreeneillä. Katso viikon ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!
Heli Siitari tulee kouluttamaan yhdistyksen kouluttajia maanantaina 2.6.2014. Mukaan mahtuu kaksi viiden koirakon ryhmää sekä kuunteluoppilaita (rajoitetusti). Etusijalla on kevään nou/nome-kouluttajat.
Järjestämme alokasluokkaan kilpailuoikeuden omaaville nuorille koirille epävirallisen alokasluokan kokeen, jota tuomaroi noutajien metsästyskoetuomari Juha Tenhunen.
Sunnuntaina 1.6 2014 järjestämme epävirallisen taipumuskokeen ns. taipparivalmiille koirille, joilla ei ole kokemusta taipumuskokeisiin osallistumisesta. Koe on jäsenille ja etusijalla ovat kevään 2014 yhdistyksen taipumuskoekurssien osallistujat. Osallistumismaksu 15 euroa. Tuomarina taipumuskoetuomari Pasi Majuri.
Kevään taipumuskoekurssille on tullut yli 40 ilmoittautunutta. Kaikki ovat nyt saaneet kutsun aloituspäivään, jossa on kouluttaja ja ryhmä.
Yhdistys järjestää 3-4 viiden kerran nome/alo-kurssia jäsenille. Kurssimaksu on 25 euroa ja se maksetaan ennen kurssin alkua yhdistyksen tilille. Ilmoittautumiset suoraan kouluttajille ilmoittautumisaikana.
RSS ATOM