Ajankohtaista

Tarja Tuhola ja Tiina Palmu pitävät peltotreeniä Pälkäneellä sunnuntaina 16.11 2014. Koulutus on jäsenille ilmainen. Ilmoittaudu ajoissa!
Maarit Nikkasen WT-koulutus järjestetään lauantaina 18.10. Osallistumismaksu 25 koirakoilta ja 5 euroa kuunteluoppilailta. Koirakoita mahtuu mukaan noin 6-8. Koulutus on vain jäsenille. Etusijalla yhdistyksen kouluttajat ja nome-kokeissa talkoilleet!
Yhdistys järjestää syksyn aikana yhteensä kymmenen nou/nome-kurssia pennuista aikusiin ja aloittelevista nome-kokeissa kilpaileviin. Ilmoittaudu sinulle sopivaan ryhmään suoraan kouluttajalle ja maksa kurssimaksu heti, kun saat vahvistuksen kurssipaikasta ja ENNEN kurssin alkua. Kurssit ovat vain jäsenille! Tervetuloa mukaan noutajien kuningaslajin pariin.
1-5.6 järjestämme nou-nome tapahtumaviikon, joka käynnistyy möllitaippari ja -alokokeilla ja jatkuu kouluttajien ja yhdistyksen toimintaan aktiivisesti osallistuneiden kimppatreeneillä. Katso viikon ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!
Heli Siitari tulee kouluttamaan yhdistyksen kouluttajia maanantaina 2.6.2014. Mukaan mahtuu kaksi viiden koirakon ryhmää sekä kuunteluoppilaita (rajoitetusti). Etusijalla on kevään nou/nome-kouluttajat.
RSS ATOM