Ajankohtaista

Järjestämme alokasluokkaan kilpailuoikeuden omaaville nuorille koirille epävirallisen alokasluokan kokeen, jota tuomaroi noutajien metsästyskoetuomari Juha Tenhunen.
Sunnuntaina 1.6 2014 järjestämme epävirallisen taipumuskokeen ns. taipparivalmiille koirille, joilla ei ole kokemusta taipumuskokeisiin osallistumisesta. Koe on jäsenille ja etusijalla ovat kevään 2014 yhdistyksen taipumuskoekurssien osallistujat. Osallistumismaksu 15 euroa. Tuomarina taipumuskoetuomari Pasi Majuri.
Kevään taipumuskoekurssille on tullut yli 40 ilmoittautunutta. Kaikki ovat nyt saaneet kutsun aloituspäivään, jossa on kouluttaja ja ryhmä.
Yhdistys järjestää 3-4 viiden kerran nome/alo-kurssia jäsenille. Kurssimaksu on 25 euroa ja se maksetaan ennen kurssin alkua yhdistyksen tilille. Ilmoittautumiset suoraan kouluttajille ilmoittautumisaikana.
Kevään taipumuskoekurssi käynnistyy kaikille yhteisellä aloituskerralla lauantaina 29.3, jolloin järjestetään sekä teoriaosuus että perusharjoituksia, joiden pohjalta tehdään tämän kevään ryhmäjako. Lue allaoleva ilmoittautumisohje ja tule mukaan! Kurssimaksu 25 euroa.
Pirkan dameihin haetaan joukkueeseen kolmea max 22 kk ikäistä koiraa. Mäntän Talvinomeen kolmea ALO/AVO/VOI koirakkoa. Lähde mukaan leikkimielisiin kilpailuihin. Yhdistys maksaa joukkueen koirakoiden osallistumismaksun.
RSS ATOM