Ajankohtaista

Kevään taipumuskoekurssille on tullut yli 40 ilmoittautunutta. Kaikki ovat nyt saaneet kutsun aloituspäivään, jossa on kouluttaja ja ryhmä.
Yhdistys järjestää 3-4 viiden kerran nome/alo-kurssia jäsenille. Kurssimaksu on 25 euroa ja se maksetaan ennen kurssin alkua yhdistyksen tilille. Ilmoittautumiset suoraan kouluttajille ilmoittautumisaikana.
Kevään taipumuskoekurssi käynnistyy kaikille yhteisellä aloituskerralla lauantaina 29.3, jolloin järjestetään sekä teoriaosuus että perusharjoituksia, joiden pohjalta tehdään tämän kevään ryhmäjako. Lue allaoleva ilmoittautumisohje ja tule mukaan! Kurssimaksu 25 euroa.
Pirkan dameihin haetaan joukkueeseen kolmea max 22 kk ikäistä koiraa. Mäntän Talvinomeen kolmea ALO/AVO/VOI koirakkoa. Lähde mukaan leikkimielisiin kilpailuihin. Yhdistys maksaa joukkueen koirakoiden osallistumismaksun.
Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti yhdistyksen nou/nome-kouluttajile sekä aktiivisesti yhdistyksen nou/nome -kokeissa talkoilleille. Kouluttajaksi tulee Susanna Fontell.
Lauantaina 26.10 järjestetään avo-voi-tasoisten koirakoiden koulutuspäivä Teiskossa. Kouluttajaksi tulee Heli Siitari. Osallistumismaksu on 25 euroa yhdistyksen kouluttajilta, 35 euroa muilta jäseniltä ja 10 euroa kuunteluoppilailta.
Järjestämme nuorille 9-22kk noutajille nome- sunnuntain Teiskossa 13.10, klo 10.00 alkaen. Kouluttajina toimivat: Tiina Palmu, Kaisa Niiranen, Eeva Niiranen ja Sari Lehtonen-Lammi. Mukaan mahtuu 10 koirakkoa. Koulutuspäivä on tarkoitettu vain jäsenille ja se maksaa 15 eur/koirakko. Ilmoittaudu heti.
RSS ATOM