Ajankohtaista

NOME AVO-VOI (13.8.2013)
Järjestämme syksyn aikana myös viiden kerran avo-voi-kurssin noutajien metsästyskokeissa avoimessa ja voittajaluokassa kilpaileville koirakoille. Kurssin vetäjät ovat Anne Woivalin ja Veijo Miihkinen. Kurssimaksu 20eur per koirakko. Ilmottaudu suoraan vetäjille.
Susanna ja Tommy Salosen vetämä viiden kerran koulutuskurssi noutajien metsästyskokeissa kilpaileville/alokasluokan koirakoille järjestetään Hämeenkyrössä 3.9 alkaen. Kurssimaksu 20 eur/koirakko. Ilmoittaudu suoraan vetäjille.
Järjestämme heinä-elokuussa kimppatreenejä nome-b-kokeissa kilpaileville arki-iltaisin eri puolella Pirkanmaata. Katso ryhmät ja ilmoittaudu vetäjälle. Tasovaatimus on vähintään NOU-1 -tulos.
Kun ilmoittaudut yhdistyksen koulutuksiin, niin muistathan tarkistaa jäsenyytesi etukäteen ja maksaa jäsen- ja kurssimaksun ennen kurssin alkua.
Taipumuskoekurssi alkaa teoriaillalla 17.4, klo 18.00, jonka vetää taipumuskoetuomari Juha Tenhunen. Saat kutsun teoriailtaan etukäteen sähköpostitse ryhmätiedon yhteydessä. Tapaat ryhmäsi ja kouluttajasi teoriaillassa.
Kevään taipumuskoekurssille ilmoittautumisaika on 27.3-.7.4.2013. Valitse alla olevista ryhmistä 3 parhaiten sopivaa ja ilmoittaudu ohjeiden mukaan. Ryhmistä pyritään muodostamaan mahdollisimman samantasoisia, joten lopullinen ryhmä määräytyy koirakoiden tason mukaan (katso ilmottautumisohje) Pyri ilmoittaumaan ilmoittautumisajan sisällä, koska etukäteen tulleita ilmoittautumisia ei ole kukaan vastaanottamassa. Kurssit alkavat yhteisellä teoriaillalla 17.4. 2013, klo 18.00 (katso erillinen ilmoitus ajo-ohjeineen). Saat tiedon ryhmästäsi ja kutsun teoriailtaan etukäteen sähköpostitse. Jos jostain syystä jäät ilman kutsua, mutta olet ilmoittautut, voit tulla teoriailtaan ja saat ryhmäpaikkasi siellä. Muista tarkistaa etukäteen, että jäsenmaksusi on maksettu ja maksa myös kurssimaksu 25eur yhdistyksen tilille. Taipumuskoekurssin pääsyvaatimus on peto-testin suorittaminen.
ks. Koulutukset -> Tottelevaisuuskoulutukset
RSS ATOM