Ajankohtaista

Katso tarkemmin: Koulutukset -> Toko-koulutukset
Pienten pentujen viiden kerran peto-kurssi alkaa helmikuussa kouluttajana Jaana Tala. Kurssilla käydään läpi noutajan pennun peruskoulutukseen liittyvät asiat mukaan lukien perusnouto ja riistaan tutustuminen. Kurssin hinta on 15eur.
Järjestämme uusille peto-kouluttajille koulutuspäivän päämajalla Aakkulankadulla sunnuntaina 27.1 klo 10.30-13.30.
Osa vuoden 2010 ja 2011 kouluttajien palkintolipukkeista on noutamatta. Mikäli haluat hyödyntää oman lipukkeesi ja nauttia yhdistyksen palkkiosta, niin ole yhteydessä sihteeriin sähköpostitse (arttu.singha@gmail.com) Seuraavat lipukkeet noutamatta - Terhi Kopranen - Liisa Nenonen - Terhi Kallinen - Anu Haapakoski - Harri Haverinen - Lotta Korventausta - Anne Juhola-Lindfors - Suvi Lahti - Hanna Juntunen - Tytti Hahtola - Piia Uus-Leponiemi - Miina Hännkikäinen
Kurssi on tarkoitettu vuonna 2012 syntyneille pennuille.
Pentujen noutokurssi on tarkoitettu 2012 syntyneille, alle 10kk pennuille eikä siihen vaadita peto-kurssin/peto-testin suorittamista. Kurssilla opetetaan noutajan pennun koulutuksen perusasioita ja tutustutaan riistaan. Kurssin hinta on 15 eur/koirakko. Kurssi on jäsenille.
Syksyn taipumuskoekurssit on tarkoitettu peto-testin jo suorittaneille koirakoille. Ilmoittaudu suoraan kouluttajille. Kurssimaksu 20 eur. Kurssi on jäsenille.
RSS ATOM