Ajankohtaista

Syksyllä 2013 järjestetään kaksi taipumuskoekurssia, jotka täytetään ilmottautumisjärjestyksessä. Viiden koulutuskerran kurssin hinta on 25 eur per koirakko. Ilmoittaudu suoraan kurssin vetäjille.
Sinikka Toijalan ja Mika Karjalaisen vetämä viiden kerran koulutuskurssi noutajien metsästyskokeissa kilpaileville/alokasluokan koirakoille järjestetään Teiskossa sunnuntaina 8.9 alkaen. Kurssimaksu 20 eur/koirakko. Ilmoittaudu suoraan vetäjille.
NOME AVO-VOI (13.8.2013)
Järjestämme syksyn aikana myös viiden kerran avo-voi-kurssin noutajien metsästyskokeissa avoimessa ja voittajaluokassa kilpaileville koirakoille. Kurssin vetäjät ovat Anne Woivalin ja Veijo Miihkinen. Kurssimaksu 20eur per koirakko. Ilmottaudu suoraan vetäjille.
Susanna ja Tommy Salosen vetämä viiden kerran koulutuskurssi noutajien metsästyskokeissa kilpaileville/alokasluokan koirakoille järjestetään Hämeenkyrössä 3.9 alkaen. Kurssimaksu 20 eur/koirakko. Ilmoittaudu suoraan vetäjille.
Järjestämme heinä-elokuussa kimppatreenejä nome-b-kokeissa kilpaileville arki-iltaisin eri puolella Pirkanmaata. Katso ryhmät ja ilmoittaudu vetäjälle. Tasovaatimus on vähintään NOU-1 -tulos.
Kun ilmoittaudut yhdistyksen koulutuksiin, niin muistathan tarkistaa jäsenyytesi etukäteen ja maksaa jäsen- ja kurssimaksun ennen kurssin alkua.
RSS ATOM