Ajankohtaista

Viiden kerran noutokurssi pennuille järjestetään sunnuntaisin huhtikuussa 2013. Kurssin hinta on 15eur/koirakko ja se on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille.
Kevään 2013 perustottelevaisuustestit pidetään 25. ja 26.3 Aakkulantien pihamaalla. Näiden testien jälkeen ehtii vielä mukaan kevään 2013 taipparikursseille. Peto-testin suorittaminen on edellytys taipparikursseille. osallistumiseen.
Uusi perustottelevaisuusryhmä aloittaa keskiviikko-iltaisin 13.3 alkaen tai kun ryhmään on saatu viisi koirakkoa.
Alokasluokan koirakoille järjestetään jälleen nk. alo-sunnuntai 21.4 Pälkäneellä. Vetäjinä tutut konkarit Tarja Tuhola ja Satu Virtaranta. Koulutus on maksutonta ja se on tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenille.
Katso tarkemmin: Koulutukset -> Toko-koulutukset
Pienten pentujen viiden kerran peto-kurssi alkaa helmikuussa kouluttajana Jaana Tala. Kurssilla käydään läpi noutajan pennun peruskoulutukseen liittyvät asiat mukaan lukien perusnouto ja riistaan tutustuminen. Kurssin hinta on 15eur.
Järjestämme uusille peto-kouluttajille koulutuspäivän päämajalla Aakkulankadulla sunnuntaina 27.1 klo 10.30-13.30.
Osa vuoden 2010 ja 2011 kouluttajien palkintolipukkeista on noutamatta. Mikäli haluat hyödyntää oman lipukkeesi ja nauttia yhdistyksen palkkiosta, niin ole yhteydessä sihteeriin sähköpostitse (arttu.singha@gmail.com) Seuraavat lipukkeet noutamatta - Terhi Kopranen - Liisa Nenonen - Terhi Kallinen - Anu Haapakoski - Harri Haverinen - Lotta Korventausta - Anne Juhola-Lindfors - Suvi Lahti - Hanna Juntunen - Tytti Hahtola - Piia Uus-Leponiemi - Miina Hännkikäinen
Kurssi on tarkoitettu vuonna 2012 syntyneille pennuille.
RSS ATOM