Ajankohtaista

Taipumuskoekurssi alkaa teoriaillalla 17.4, klo 18.00, jonka vetää taipumuskoetuomari Juha Tenhunen. Saat kutsun teoriailtaan etukäteen sähköpostitse ryhmätiedon yhteydessä. Tapaat ryhmäsi ja kouluttajasi teoriaillassa.
Kevään taipumuskoekurssille ilmoittautumisaika on 27.3-.7.4.2013. Valitse alla olevista ryhmistä 3 parhaiten sopivaa ja ilmoittaudu ohjeiden mukaan. Ryhmistä pyritään muodostamaan mahdollisimman samantasoisia, joten lopullinen ryhmä määräytyy koirakoiden tason mukaan (katso ilmottautumisohje) Pyri ilmoittaumaan ilmoittautumisajan sisällä, koska etukäteen tulleita ilmoittautumisia ei ole kukaan vastaanottamassa. Kurssit alkavat yhteisellä teoriaillalla 17.4. 2013, klo 18.00 (katso erillinen ilmoitus ajo-ohjeineen). Saat tiedon ryhmästäsi ja kutsun teoriailtaan etukäteen sähköpostitse. Jos jostain syystä jäät ilman kutsua, mutta olet ilmoittautut, voit tulla teoriailtaan ja saat ryhmäpaikkasi siellä. Muista tarkistaa etukäteen, että jäsenmaksusi on maksettu ja maksa myös kurssimaksu 25eur yhdistyksen tilille. Taipumuskoekurssin pääsyvaatimus on peto-testin suorittaminen.
ks. Koulutukset -> Tottelevaisuuskoulutukset
Viiden kerran noutokurssi pennuille järjestetään sunnuntaisin huhtikuussa 2013. Kurssin hinta on 15eur/koirakko ja se on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille.
Kevään 2013 perustottelevaisuustestit pidetään 25. ja 26.3 Aakkulantien pihamaalla. Näiden testien jälkeen ehtii vielä mukaan kevään 2013 taipparikursseille. Peto-testin suorittaminen on edellytys taipparikursseille. osallistumiseen.
Uusi perustottelevaisuusryhmä aloittaa keskiviikko-iltaisin 13.3 alkaen tai kun ryhmään on saatu viisi koirakkoa.
Alokasluokan koirakoille järjestetään jälleen nk. alo-sunnuntai 21.4 Pälkäneellä. Vetäjinä tutut konkarit Tarja Tuhola ja Satu Virtaranta. Koulutus on maksutonta ja se on tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenille.
Katso tarkemmin: Koulutukset -> Toko-koulutukset
Pienten pentujen viiden kerran peto-kurssi alkaa helmikuussa kouluttajana Jaana Tala. Kurssilla käydään läpi noutajan pennun peruskoulutukseen liittyvät asiat mukaan lukien perusnouto ja riistaan tutustuminen. Kurssin hinta on 15eur.
Järjestämme uusille peto-kouluttajille koulutuspäivän päämajalla Aakkulankadulla sunnuntaina 27.1 klo 10.30-13.30.
RSS ATOM