Ajankohtaista

Järjestämme heinä-elokuussa kimppatreenejä nome-b-kokeissa kilpaileville arki-iltaisin eri puolella Pirkanmaata. Katso ryhmät ja ilmoittaudu vetäjälle. Tasovaatimus on vähintään NOU-1 -tulos.
Kun ilmoittaudut yhdistyksen koulutuksiin, niin muistathan tarkistaa jäsenyytesi etukäteen ja maksaa jäsen- ja kurssimaksun ennen kurssin alkua.
Taipumuskoekurssi alkaa teoriaillalla 17.4, klo 18.00, jonka vetää taipumuskoetuomari Juha Tenhunen. Saat kutsun teoriailtaan etukäteen sähköpostitse ryhmätiedon yhteydessä. Tapaat ryhmäsi ja kouluttajasi teoriaillassa.
Kevään taipumuskoekurssille ilmoittautumisaika on 27.3-.7.4.2013. Valitse alla olevista ryhmistä 3 parhaiten sopivaa ja ilmoittaudu ohjeiden mukaan. Ryhmistä pyritään muodostamaan mahdollisimman samantasoisia, joten lopullinen ryhmä määräytyy koirakoiden tason mukaan (katso ilmottautumisohje) Pyri ilmoittaumaan ilmoittautumisajan sisällä, koska etukäteen tulleita ilmoittautumisia ei ole kukaan vastaanottamassa. Kurssit alkavat yhteisellä teoriaillalla 17.4. 2013, klo 18.00 (katso erillinen ilmoitus ajo-ohjeineen). Saat tiedon ryhmästäsi ja kutsun teoriailtaan etukäteen sähköpostitse. Jos jostain syystä jäät ilman kutsua, mutta olet ilmoittautut, voit tulla teoriailtaan ja saat ryhmäpaikkasi siellä. Muista tarkistaa etukäteen, että jäsenmaksusi on maksettu ja maksa myös kurssimaksu 25eur yhdistyksen tilille. Taipumuskoekurssin pääsyvaatimus on peto-testin suorittaminen.
ks. Koulutukset -> Tottelevaisuuskoulutukset
Viiden kerran noutokurssi pennuille järjestetään sunnuntaisin huhtikuussa 2013. Kurssin hinta on 15eur/koirakko ja se on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille.
Kevään 2013 perustottelevaisuustestit pidetään 25. ja 26.3 Aakkulantien pihamaalla. Näiden testien jälkeen ehtii vielä mukaan kevään 2013 taipparikursseille. Peto-testin suorittaminen on edellytys taipparikursseille. osallistumiseen.
RSS ATOM