Ajankohtaista

Oletko saanut tuloksia lajikohtaisissa kokeissa vuoden 2015 aikana... Mikäli olet, niin nyt voit hakea Vuoden koira kiertopalkintoa. Tarkemmat ohjeet hakemisesta ja säännöistä löydät pääsivumme osiosta "kiertopalkinnot"
Uusi ryhmä aloittaa Niihamassa sunnuntai-iltaisin klo 18.00. Ilmoittaudu suoraan kouluttajille.
Yhdistys järjestää 5 kerran nome-kurssin alo-kurssin nome-b-kokeissa kilpaileville ja kilpailemaan aikoville koirakoille. Kouluttajana on Jaana Tala. Kurssin hinta on 35 eur tai kouluttajalipuke. Kurssi on vain jäsenille. Ilmoittaudu kouluttajalle.
Yhdistys järjestää syksyllä kaksi 5 kerran taipumuskoekurssia. Kurssiin kuuluu maa- ja vesityöskentely, mutta ei erillistä teoriakertaa. Ilmoittaudu suoraan kouluttajalle. Kurssin hinta on 35 euroa tai kouluttajalipuke. Kurssit ovat jäsenille.
Mock Trial on erinomainen mahdollisuus harjoitella A-koetta dameilla. Järjestämme heinäkuussa sekä mock trial -koulutuksen nuorille ja alo-koirille että noviisi- ja open luokkien harjoituskokeen, joka suoritetaan KV-kokeen säännöillä. Tuomareina ja kouluttajina toimivat KV-tuomari Stef Bollen Belgiasta ja Heli Siitari .
Kaisa Niiranen pitää viiden kerran yhteistyöhön ja motivaatioon keskittyvän kurssin alkaen lauantaina 24.5.2015 klo 10.00. Mukaan mahtuu noin 5-6 osallistuvaa koirakkoa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi on jäsenille ja kurssimaksu 20 euroa.
Kevään alo-nome-ryhmät ovat täyttyneet, mutta vielä on tilaa yhdessä ryhmässä parille koirakolle. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!
RSS ATOM