TOKO-Toimikunta etsii uusia TOTTELEVAISUUSKOULUTTAJIA sekä apukouluttajia

8.1.2019

TOKO-TOIMIKUNTA ETSII UUSIA TOTTELEVAISUUSKOULUTTAJIA!

Kiinnostaisiko sinua toimia kouluttajana tai apukouluttajana Pirkanmaan noutajakoirayhdistyksen tottelevaisuuskursseilla? Meillä on monipuolinen kurssitarjonta mm.pentukurssi, perustottelevaisuuskurssi, perustottelevaisuus-nome, tokon alkeet jne. Kurssit ovat kovin suosittuja ja täyttyvätkin aina hetkessä. Jotta kurssitarjonta pystytään pitämään jatkossakin monipuolisena, tarvitaan lisää innokkaita vetäjiä mukaan kouluttajien mukavaan tiimiin.  Kouluttajat saavat itse valita mitä kursseja haluavat pitää ja myös kurssin ajankohdan. Suurin osa kursseista on viiden kerran kursseja, sisältöä käydään etukäteen yhdessä läpi.

Uusilta kouluttajilta toivotaan reipasta & positiivista asennetta. Harrastuskokemusta pitäisi myös löytyä sen verran reilusti, että pystyy aidosti neuvomaan kurssilaisia.

Tuntuuko että kouluttaminen kiinnostaisi, mutta olet vielä hieman epävarma riittääkö omat taidot kurssien vetämiseen? Siinä tapauksessa apukouluttajan pesti on juuri sinua varten. Apukouluttajana et ole vastuussa omasta kurssista vaan saat opetella kouluttajan roolia toisen kouluttajan mukana. Myös apukouluttajilta toivomme reipasta ja positiivista asennetta, halua oppia uutta ja jakaa opittua tietoa eteenpäin. 

Mikäli sinulta löytyisi aikaa ja intoa kouluttamiseen, ota minuun yhteyttä ja kerro hieman itsestäsi sekä koirataustastasi, niin jutellaan lisää. Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla sussu.jussila@gmail.com