Pirkanmaan Noutajakoirayhdistys ry:n tiedote 13.3.2020​​​

1.5.2020

Kennelliiton hallitus päätti 12.3.2020 toimenpiteistä, joilla pyritään estämään COVID-19 -koronaviruksen leviämistä. Kaikki koiranäyttelyt, kokeet ja kilpailut sekä Kennelliiton järjestämät muut tilaisuudet perutaan 31.5.2020 saakka. Myös kaveri- ja lukukoirien vierailut perutaan. 

Tartuntojen vähentämiseksi tulee myös rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla.  Erityisen tärkeää tämä on riskiryhmiin kuuluvien iäkkäiden ja perussairaiden henkilöiden suojelemiseksi.

Pirkanmaan Noutajakoirayhdistyksen hallitus on tänään päättänyt koronavirusepidemian johdosta peruuttaa Pirkan Damit koiratapahtuman. Yhdistys palauttaa osallistujille ilmoittautumismaksut.

Samoin yhdistys peruuttaa kaikki koulutus- ja kurssitapahtumat, jotka on suunniteltu pidettävän kevään aikana. Jos tilanne vaatii, jatkamme tilaisuuksien peruuttamista myös kesäkuusta eteenpäin. 

Seuraamme epidemian kehittymistä ja viranomaisten ohjeita. Informoimme jäseniämme, koska yhdistyksen koulutus- ja kurssitoimintaa voidaan jatkaa.

Pirkanmaan Noutakoirayhdistys ry

Hallitus