Koulutukset

 

TOTTELEVAISUUSKOULUTUKSET 2023:

 

Kaikki kurssit maksetaan kun paikkasi kurssilla on varmistunut. Maksut uudelle tilille FI42 5620 0920 7360 62. Viite 20006.  Ota kuitti mukaan ensimmäiselle koulutuskerralle tai lähetä kuitti maksusta osoitteeseen tokokoulutus(a)pirkannuusku.net

Kurssit on tarkoitettu ensisijaisesti yhdistyksen jäsenille. Muiden osallistuminen on mahdollista korotetulla osallistumismaksulla, mikäli kurssilla on tilaa.

Lisätietoa Pirkanmaan Noutajakoirayhdistyksen tottelevaisuuskoulutuksista saa tottelevaisuustoimikunnan vetäjältä Katariina Laukkaselta sähköpostilla toko(at)pirkannuusku.net.

Huom! Koulutuksia lisätään nettisivuille pitkin vuotta aina sitä mukaa, kun koulutukset varmistuvat. Kannattaa siis seurailla nettisivuja. Nettisivujen vasemmasta laidasta löytyy koulutukset. Koulutukset löytyy aihealueittain listattuna. 

 

 


Pirkanmaan noutajakoirayhdistys etsii riveihinsä uusia tottelevaisuuskouluttajia!

 

Pirkan Nuuskuissa tottelevaisuuskouluttajat pitävät kursseja ja koulutuksia yhdistyksen jäsenille. Kysyntää on perustottelevaisuuskursseista tokon ja rally-tokon kilpailukursseihin, joten kursseja voit pitää omien mielenkiinnon - ja taitojesi mukaisesti. Kurssiajankohdat kouluttaja saa myös suunnitella omaan kalenteriin parhaiten sopivaksi.

Mikäli kouluttamista ei halua heti aloittaa omalla kurssilla, on mahdollista tulla konkarin kanssa kouluttamaan ns. apukouluttajaksi.

Kiitoksena kouluttamisesta vuodelle 2024 on suunnitteilla koulutuksia sekä tietysti pääsee mukaan kouluttajien hallivuorolle treenaamaan!

Mikäli kiinnostus tai kysymyksiä heräsi ja haluat mukaan kouluttajaksi lähetä sähköpostia osoitteeseen toko [a] pirkannuusku.net